Fa quatre anys, vaig prendre la decisió d’encapçalar la llista de Compromís per Muro, l’únic motiu pel qual ho vaig fer va ser perquè creia en un projecte de poble i per això ens hem deixat la pell els meus companys i jo.
En aquell moment vaig fer un pas endavant i pel mateix motiu, ara done un pas enrere. Un pas meditat, perquè pense que en política hem de saber estar per un projecte i ara el meu lloc estarà a altre nivell, però amb la mateixa convicció.
Vull recolzar al company Vicent Molina, un polític il·lusionat i que creu en tot allò que pensa, treballador i coneixedor de la política del nostre poble. Jo recolze totalment i sense cap mena de dubte la seva candidatura i treballaré al seu costat pel mateix projecte.
Vull agrair a totes les persones que durant aquests quatre anys han estat al meu costat, a tots els que sempre han col·laborat en mi en el treball diari, per a tots ells la meva enorme gratitud.
A totes les veïnes i tots els veïns, gràcies per la seua estima i el seu respecte, la meua motivació sempre han sigut ells i el meu poble.
Als meus companys Eli, Sergi i Carol, que dir d’ells, moltíssimes gràcies per haver estat al meu costat, gràcies per la vostra implicació i l’estima que heu tingut amb mi i que va més enllà de la política.
A la meua família, gràcies pel suport i la vostra comprensió amb mi.
Amb valentia i amb la ferma convicció que el millor projecte per a Muro, és el que avui encapçala el meu company Vicent Molina, continuarem treballant incansablement pel nostre poble, pel nostre Muro.

Gràcies a totes i tots.