Fa quatre anys. Jaquelín Cerdà.

Fa quatre anys, vaig prendre la decisió d’encapçalar la llista de Compromís per Muro, l’únic motiu pel qual ho vaig fer va ser perquè creia en un projecte de poble i per això ens hem deixat la pell els meus companys i jo.
En aquell moment vaig fer un pas endavant i pel mateix motiu, ara done un pas enrere. Un pas meditat, perquè pense que en política hem de saber estar per un projecte i ara el meu lloc estarà a altre nivell, però amb la mateixa convicció.
Vull recolzar al company Vicent Molina, un polític il·lusionat i que creu en tot allò que pensa, treballador i coneixedor de la política del nostre poble. Jo recolze totalment i sense cap mena de dubte la seva candidatura i treballaré al seu costat pel mateix projecte.
Vull agrair a totes les persones que durant aquests quatre anys han estat al meu costat, a tots els que sempre han col·laborat en mi en el treball diari, per a tots ells la meva enorme gratitud.
A totes les veïnes i tots els veïns, gràcies per la seua estima i el seu respecte, la meua motivació sempre han sigut ells i el meu poble.
Als meus companys Eli, Sergi i Carol, que dir d’ells, moltíssimes gràcies per haver estat al meu costat, gràcies per la vostra implicació i l’estima que heu tingut amb mi i que va més enllà de la política.
A la meua família, gràcies pel suport i la vostra comprensió amb mi.
Amb valentia i amb la ferma convicció que el millor projecte per a Muro, és el que avui encapçala el meu company Vicent Molina, continuarem treballant incansablement pel nostre poble, pel nostre Muro.

Gràcies a totes i tots.

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *