Jacquelin Cerdà, candidata de Compromís a l’Alcaldia de Muro lamenta que “el Partit Popular reunix l’equip directiu del CEIP “El Bracal” amb el secretari d’Educació sense comptar amb la regidora d’Educació, l’alcalde o membres de l’AMPA i Bracal Ja. Fent un ús partidista de les institucions ja que són moltes les voltes que l’equip de govern ha intentant mantindre una reunió amb aquest secretari autonòmic i el silènci ha estat la resposta”.

Aquesta setmana, el secretari autonòmic d’Educació, Manuel Tomás Ludeña, membre del Partit Popular, s’ha reunit amb membres de la llista del Partit Popular de Muro, així com també amb la direcció del CEIP “El Bracal”. Segons s’apunta en una nota enviada als mitjans de comunicació en la mateixa s’ha parlat de l’horari lectiu per al proper curs i la jornada continua, al que el responsable autonòmic no ha confirmat res tot esperant els resultats d’un projecte pilot que han realitzat a 33 centres del País Valencià, mentre que sobre el tema de la nova contrucció del CEIP “El Bracal” han seguit venent fum amb una possible licitació al llarg d’aquest 2015.

“Nosaltres sempre ens hem mostrat a favor de que la majoria de la ciutadania puguera decidir la jornada lectiva, i el que cal fer des de l’ajuntament és treballar per que la societat murera puga conciliar la vida laboral amb la familiar i que els horaris vagen en sintonia entre pares i fills per poder tindre una vertadera conciliació familiar” ha destacat la candidata de Compromís a l’alcaldia de Muro.

“Lamentem que en aquesta reunió s’haja seguit venent fum, prometent una data incerta en el temps, i que no s’haja convidat a tots els actors relacionats amb l’educació a la societat murera, el que demostra que una volta més el Partit Popular ha utilitzat les institucions per fer-se la foto i voler traure rèdit polític”, destaca Jacquelin Cerdà.