El proper dissabte 5 de juliol a Muro tindrà lloc una nova edició d’aquest Festival de Bandes Joves que al llarg de les seues tretze edicions anteriors ha portat formacions de tot el País Valencià fonamentalment de la pròpia comarca i de les properes, Catalunya i Múrcia. Les bandes participants en aquesta tretzena edició són Bandes Joves de la Unió Musical de la Pobla del Duc, de la Filharmònica de l’Alcúdia, i la organitzadora, la banda jove de la Unió Musical de Muro.

El programa no canvia del de vegades anteriors. Els joves musics de Muro rebran els seus companys a les 17:30 hores a l’Avinguda Gandia per acompanyar-los fins l’Ajuntament de Muro on es fa la recepció oficial a les bandes participants.

Després d’organitzar-se i preparar-ho tot les tres bandes participants desfilaran en cercavila des de la seu de Unió Musical de Muro, començant a la porta de l’església fins la Plaça del Palau. Una vegada arriben a “Palacio” les tres bandes amb les 19:30 hores com a horari estimat començarà el concert.