El Centre Cultural Vila de Muro acollirà aquest diumenge l’obra de teatre ‘Angoixa‘ de Marcos Cantó, qui ens presenta el seu text acompanyat per Ana Sandoval, més coneguda per la seua faceta de monologuista però que aquesta vegada s’endinsa en un retrat dramàtic que gira al voltant de les addicions.

Angoixa‘ es va gestar amb l’estreta col·laboració del GARA (Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi), del Teatre Principal i de la companyia La Dependent. De fet va ser estrenada el passat mes de març de 2013 al teatre alcoià. Ara es representa al Centre Cultural de Muro aquest diumenge 9 de febrer a partir de les 19 hores. Les entrades, a un preu de 3 euros, es poden comprar a l’oficina de Turisme de Muro o al mateix Centre Cultural el dia de la representació.

Així és ‘Angoixa‘: “Fins on series capaç d’arribar per sentir més emoció, més adrenalina, més risc? O millor dit! Fins on estaries disposat a arriscar, a perdre, a angoixar-te de forma que res t’importe per poder sentir totes eixes emocions una vegada més? Fins on? Mai ho sabrem amb certesa, ni tampoc tot el mal que podem fer al assumir-ho. Angoixa reflecteix de forma real eixa veritat de la qual mai som conscients i mai imaginem quan creuem la realitat amb la irrealitat i ens deixem portar per les nostres emocions més arriscades”.