L’Ajuntament de Muro i la Coordinadora pel Valencià han renovat el seu compromís de col·laboració. Com cada any, la Coordinadora pel Valencià, integrada en Escola Valenciana i l’Ajuntament de Muro, desenvoluparan un intens i diversificat programa de promoció cultural.

El conveni de col·laboració, signat per l’alcalde de Muro, Rafael Climent, i Francesc Gisbert, per part de la Coordinadora, es plasmarà en: la 26a edició de les populars Trobades d’Escoles Valencianes, que enguany acollirà la localitat de Balones; el Premi Sambori de redacció escolar; l’Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià-Comtat; els cicles de cine ma a l’escola; el Voluntariat per la llengua; la Gira de Música en Valencià i el suport als joves grups comarcals; el Premi Reviscola de Teatre; sessions de contacontes i animació a la lectura a la biblioteca i als centres educatius, etc.

Són només algunes de moltes propostes que es duen a terme a Muro, cada any, gràcies a l’impuls de l’Ajuntament i a la implicació de les escoles, de l’institut, del centre d’adults i de tot el teixit social que participa i dóna suport al compromís per la cultura.