Juan Cascant, impulsor del Projecte Microvinya a les Comarques Centrals i propietari del Celler la Muntanya de Muro, oferirà una xarrada als i les joves sobre l’Economía del Bé Comú

On és?

La jornada tindrà lloc l’Alberg Juvenil de Biar (Alcoià-Comtat-Foies) el 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2012.

Qui pot vindre?

Tothom qui vulga participar-hi. No cal ser militant. La trobada és oberta a simpatitzants i també a qualsevol jove amb inquietuds o curiositat, a qui s’acomboie a passar un cap de setmana de formació i compromís. Sols has de tenir ganes de participar i formar-te!

Quant costa?

La inscripció costa només 35 € i en el preu estan inclosos els desdejunis, sopars, dinars i l’allotjament de tots els dies. També pots vindre només un dia per 20€ (desdejuni, dinar, sopar, dormir), reservar una menjada només (7€) o dos (14€).

Com inscriure’t?

Només has d’entrar a la web del blocjove.org, emplenar aquest FORMULARI i fer l’ingrés dels 35 €  (o allò corresponent als dies/dinars que vÉns) al número de compte: 2038-6547-70-3000009825 de Bancaixa. És molt important que, en fer l’ingrés o la transferència, ens indiques en el teu nom i cognoms. I que després envies el justificant a [email protected].

Si vols vindre però no pots permetre’t el preu d’inscripció comunica-ho en l’apartat d’ “Observacions” ja que tenim beques per a possibilitar-ho. La formació és fonamental!

El període d’inscripció acaba el divendres 23 de novembre.

Què he de dur?

Cal dur sac de dormir o llençols, tovallola, i sabó. I moltes ganes de passar-ho be!

Com arribe a la TNT?

ACÍ tens el plànol de la situació exacta del alberg.

Si no tens com arribar indica-ho en observacions i us ficarem en contacte en gent que baixe en el seu cotxe.

Què farem?

L’horari és el següent:

Divendres 30 de novembre

– 18h a 20h: Arribada i acreditacions dels participants.

– 20h a 21h: Inauguració i dinàmica de benvinguda l’Equip d’animació-sociocultural del BLOC JOVE ens ha preparat tota una série de jocs i sorpreses per a que ens coneguem tots i tots, saps qui és “Checho”?

– 21:30h: Sopar: Crema de porros, truita amb llonganissa

– 23:00h: Dinàmica les nostres comarques

Dissabte 1 de desembre

– 09:00h: Desdejuni: galetes, torrades, brioixeria, cereals de mel i xocolata, mantega, melmelada, cafè, llet, infusions, cola-cao, sucs variats.

– 10:00h : Xerrada sobre finançament autonòmic i discurs : Rafa Beneito, militant del BLOC, forma part de l’equip de direcció de Caixa Ontinyent com a cap de riscos, economista i analista financer.

– 11:30h: Descans i esmorzar.

– 12:00h: Grups de treball:

1.- Reunió de secretaries comarcals ja ha acabat el període de tria de secretàries comarcals, bé! I ara quin és el meu paper, què he de fer?

2.- Què és el BLOC JOVE? Què som? Introducció ràpida per a novençans: és la primera vegada que participes del BLOC JOVE i vols saber com dimonis va açò? Aquest és el teu grup

3.- Finançament autonòmic: què podem fer? Evidenciem l’espoli fiscal del País Valencià per part de l’Estat Espanyol i quines propostes tenim. En aquest grup de treball ho descobrirem.

– 14:30h: Dinar: Macarrons bolonyesa, Amanida, Lliberts de pernil dolç i formatge.

– 16:00h: Economia del Bé Comú i les seues aplicacions; Pau belda (membre d’economia 21) i Juan Cascant, impulsor del Projecte Microvinya a les Comarques Centrals i propietari del Celler la Muntanya.. Rendibilitat del minifundi: Economía, Social, Cultural i Mediambiental.

– 17:30h Descans

– 18:00h Taller “Ens ataquen!! : com defensar-se dels atacs polítcs”; per Rafa Oliver, amb un taller pràctic descobrirem ferramentes de gestió del conflicte i la confrontació política. + Info: www.rafelfrancesc.com.

– 20:00h: Senyors Morera, Baldoví i Mireia Mollà, Tinc un pregunta per a vostés. Amb el format del programa de televisió preguntarem als nostres representants públics tot allò que vulguem. Tens una pregunta per a ells?

– 21:30h: Sopar: sopa de fideus, hamburguesa completa

– 23:00h: Festa

Diumenge 2 de desembre

– 10:00h: Desdejuni: galetes, torrades, brioixeria, cereals de mel i xocolata, mantega, melmelada, cafè, llet, infusions, cola-cao, sucs variats

– 11:00h: Assemblea Nacional.

– 14:30h: Dinar: Paella de pollastre i magre, ensalada amb calamars.