Cultura organitza una taula redona el proper 30 d’octubre a l’Arxiu Municipal

La Regidoria de Cultura ha organitzat una taula redona que porta el títol d’Artivisme i que està emmarcada dins dels actes relacionats amb l’exposició Art d’Ací que tots els anys incorpora la programació del 9 d’Octubre. En ella hi participaran Josep Sou, professor de Pintura Urbana a la Universitat Miguel Hernández d’Elx; Xavi Mollà, fotògraf; Rafael Calbo, professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi en l’especialitat de Disseny Gràfic i Joel Garcia, Historiador de l’Art.
Aquest debat tindrà lloc el dimarts dia 30 d’octubre a les 20.30 h a l’Espai d’Art Arpella, a l’Arxiu Municipal.
La taula redona, batejada com Artivisme, mescla d’Art i Activisme, perquè “considerem que a partir de l’art també es pot expressar el que pensem sobre tot el que envolta la nostra societat, i ser una eina per tal de remarcar certs aspectes i reflexionar i debatre davant dels esdeveniments actuals. Les diferents expressions artístiques que ens envolten són un instrument indispensable i necessari per mostrar a la gent allò que pensem que pot ser susceptible de canvi, de millora, no són passives i complaents, sinó que poden arribar a ser i, de fet moltes vegades ho són, reflexives i reivindicatives com a part integrant activa de la societat”, va explicar el Regidor de Cultura, Àlex Llopis.
En definitiva, és una taula redona sobre el quin és o hauria de ser el paper de l’art en la nostra societat.
CONCURS DE BETLEMS
Per altra part, la Regidoria de Cultura vol recordar que ja podeu apuntar-vos a la XIX edició del Concurs de Betlems que se celebra tots els anys. El termini de presentació d’inscripcions acaba el dia 30 de novembre i les bases i el full d’inscripció els trobareu tant a l’Ajuntament com en la pàgina web www.vilademuro.net.