Muro té nova web; una plana molt més neta, pràctica i ordenada. Un calaix que inclou tot tipus d’informació útil per al ciutadà, el visitant o turista, el contractant i el què necessita formalitzar algun tràmit. www.vilademuro.net està a l’abast del món i amb un apartat molt important tant per a l’alcalde, Rafa Climent, com ara la regidora Marina Cerdà Aresté: la Transparència.

L’alcalde i la regidora han oficiat la presentació a l’Arxiu de Muro. Una plana web moderna i sobretot àgil i útil. L’alcalde, Rafa Climent, l’ha qualificada com “una ferramenta útil, simple i una finestra a tota la ciutadania”. Tant ell com ara la regidora del ram, Marina Cerdà, han insistit en la idea de complir amb la màxima de la transparència. Potser en la pàgina anterior, la informació no estava tan ordenada com en la nova. Segons Climent, “ara és més fàcil saber com treballa l’Administració i tots els tràmits que es poden fer”.

La web de Muro ja permetia operar electrònicament, el que ha facilitat que la nova versió amplie aquest servei, perquè qualsevol persona pot tramitar una factura o inscriure’s a una activitat municipal. Maria Cerdà ha definit la web com una pàgina administrativa però també com una finestra al món.

I és que la nova web té seccions tan útils com la de la localització de dependències municipals, amb foto inclosa, festes i tradicions, propostes turístiques o totes les ordenances municipals. Es poden consultar i escoltar tots els plenaris municipals allotjats en MP3, i tot, absolutament tot, està connectat a les xarxes socials.