El proper divendres 24 d’Abril, a les 20 hores en la Plaça del Matzem tindrà lloc un acte obert per presentar la candidatura de Compromís per Muro per a les properes eleccions de Maig.

Una candidatura jove i molt renovada, que agafa el relleu de l’actual equip de govern, amb molta il·lusió i ganes de fer bé les coses.

Al llarg de les darreres setmanes han sigut moltes les jornades de formació de caràcter polític i de gestió de l’Administració Local que han rebut aquest equip per tal d’estar a l’altura de la gestió d’un poble com és Muro.

Aquest proper divendres, en companyia de la candidata per la circumscripció d’Alacant Mireia Mollà, i del número 2 d’aquesta mateixa llista, Rafa Climent, la candidata a l’alcaldia de Muro, Jacquelin Cerdà presentarà el seu equip i les seues propostes de gestió per als propers 4 anys.

Serà un acte obert, al que des de Compromís per Muro convidem a tots els murers i mureres. Després de l’acte tindrà lloc una picaeta per a tots els assistents, en la mateixa plaça.