Muro seguix en les celebracions previes a les seues Festes de Moros i Cristians. Este diumenge eixiran al carrers les 12 filaes en la tradicional “Entraeta de Pasqua”. A les 23.30 hores començarà, com és costum, al cantó del carrer Sants amb el carrer Sant Josep, i finalitzarà a la plaça L’Església.

12 d’abril “LA PUBLICÀ”

Els actes festers continuaran el proper diumenge 12 d’abril amb la “Publicà”. A les 12 hores, reunides a la plaça L’Ermita les autoritats festeres, acompanyaran l’Angelet, amb la Unió Musical de Muro, fins l’Ajuntament.

Tot seguit començarà la desfilada de la Publicà: primer els menuts, amb la seua banda de música, seguits pels majors, amb la Unió Musical de Muro; darrere, per tancar la desfilada, anirà l’Angelet acompanyat per les autoritats civils i festeres.

El trajecte serà el següent: placeta Molina, Sant Blai, plaça L’Església, Músic R. Esteve, Sant Joan, Sant Roc, La Costereta, l’Àngel, plaça Palacio, Dr. Fléming, Mariola, Sant Antoni, Sants i plaça L’Ermita. Arribats a la plaça L’Ermita, i davant la Casa Beneficiència, l’Angelet declamarà per última vegada els versos de la Publicà , i l’acte es donarà per concluit.