Dissabte va tindre lloc la presentació dels càrrecs 2015, que es va celebrar com és tradicional al Centre Cultural Polivalent. Capitans i Abanderats, Cristians i Moros van ser presentats enmig de les ovacions del públic que omplia de gom a gom el pati de butaques.

L’abanderada cristiana serà Amparo Pérez, de la “Filà Maseros”. L’abanderat moro per al 2015 és Cristobal Nadal de la “Filà Verds”.

El capità que entrarà al capdavant de les tropes cristianes és José Soler i pertany a la “Filà Contrabando”. Finalment, el càrrec de capità moro l’ostentarà Salvador Vicent, de la “Filà Tariks”.

Els ambaixadors també van tenir el seu protagonisme; es va presentar a Joan Josep Mogino com a ambaixador cristià, de la “Filà Contrabando”, i Manuel González ambaixador moro per la “Filà Tariks”.

Com a “Angelet”, la nena Valeria Silvestre, serà l’encarregada d’anunciar la festa el pròxim 12 abril al tradicional acte de “La Publicà”.

A part de presentar els càrrecs 2015, també va vore la llum el cartell que anuncia les festes, obra de l’artista Cristobal Aguiló, i la revista, que enguany celebra el seu 75è aniversari.

El compte enrere per a les festes ha començat ja. Falta poc més d’un mes perquè Muro visca una de les festes més boniques, els seus Moros i Cristians en honor a la “Mare de Déu dels Desemparats”.