El pròxim 17 de juliol a les 19 hores Iñaki Berenguer contarà els secrets i la seua experiència amb l’emprenedurisme. La conferencia, que tindrà lloc al Centre Cultural Polivalent de Muro, té com a títol “De Muro a Nova York. Trajectòria i consells per aconseguir el somni americà”.

L’empresa Pixable, creada per Iñaki Berenguer, va ser comprada per SingTel per 30 milions de dòlars.

Marina Cerdà, regidora de noves tecnologies, ha definit aquest murer com “una persona molt intel·ligent i molt constant, es a dir, per a ell la sort no existeix i tot el que ha aconseguit és fruit del seu treball”.

Iñaki no estarà a soles, sinó que “compartirà la seua experiència amb 6 emprenedors de la comarca”, com ha comentat el regidor de promoció econòmica Vicent Molina.

Per la seua part, la directora del Campus d’ Alcoi de la UPV Georgina Blanes ha comentat “la importància que Iñaki siga alumne de la UPV, ja que es reafirma com una universitat emprenedora”.

L’ alcalde de Muro Rafael Climent ha destacat “la unió de l’ institut IDEAS i la mancomunitat per fer possible aquesta conferència i molts més projectes”. Climent s’ha reafirmat dient que “l’emprenedurisme farà que hi haja menys atur a mitjà i llarg termini”.