La Fireta de Sant Antoni tornarà aquest mateix cap de setmana, del 17 al 19 de gener. L’esdeveniment, que té lloc des de 1.783, reuneix a un gran número de gent.

Productes de la terra, artesans i actuacions, entre d’altres, es podran trobar a Muro durant una festa que compleix 276 anys. Hi haurà tallers participatius, jocs medievals, la presència d’àguiles i falcons, i també cavalls i bestiar menut.

La Inauguració tindrà lloc a les 11.30 hores del dissabte 18 de gener la placeta Molina, just davant de l’Ajuntament. En l’acte, s’interpretarà l’himne del ‘Tio Pep’ de la mà del Cor Parroquial i el cor de l’Associació de Pensionistes UDP Penya del Frare, xiquets de l’Escola de Música i Dansa del Grup Baladre, la rondalla del Grup Baladre, la Rondalla La Lira i el grup de dolçainers i tabaleters de La Xafigà.

Tot seguit, es realitzarà la inauguració oficial del mercat, amb el pregó dels personatges amb el títol ‘El nostre tresor’ a càrrec del Ballet de Maria Rajo.

La Fireta arriba carregada d’activitats que conclouran el diumenge a les 20 hores amb l’espectacle ‘Sorolla i la llum del Mediterrani’ a càrrec del Ballet d’Elena Tudela a la Plaça del Matzem.