El 9 d’octubre s’ha viscut amb especial intensitat en Muro. La localitat ha celebrat en aquest dia festiu un Cros en el que han pres part més de 2.000 persones de totes les edats en les dues categories existents.

Raül Solbes ha guanyat la cursa de majors, mentre que Izan Molina ho ha fet en els menuts. L’eixida ha tingut lloc des de l’Ajuntament i l’arribada aquest any ha sigut en la Plaça del Matzem, on també han lliurat samarretes als participants.

A continuació, s’han celebrat les populars paelles en la zona del Batà on el volum de gent també ha rondat les 2.000 persones.

Les activitats van arrancar el 4 d’octubre amb la inauguració en l’espai d’art Arpella de la XII Edició de la Mostra d’ací. Un dia després, es van realitzar les endevinalles de Llorenç amb Llorenç Giménez a la Biblioteca Municipal Francesc de Paula Momblanch.

En matèria esportiva, el dia 6 d’octubre van tindre lloc les partides de Pilota Valenciana al carrer dels Reis Catòlics, mentre que el diumenge 6 va ser el torn del concert el Botifarra a banda en el Centre Cultural.

A més, el dimarts 8 d’octubre es va celebrar un correllengua on hi van participar els diferents centres educatius de la població: CP Bracal, CP Montcabrer i IES Serra Mariola. La conferència de Rafa Calbo en l’Espai d’Art Arpella del Arxiu Municipal va tancar la jornada.

Malgrat superar la data del 9 d’octubre, les activitats continuen amb Joan Borja en els dijous literaris, un taller de doblatge el divendres dia 11 i una passejada pel riu d’Agres i el Teatre Mare Meua el diumenge dia 12.