L’òrgan municipal planteja no portar els xiquets i xiquetes a classe, davant la falta de notícies de la Generalitat

El Consell Escolar Municipal de Muro ha acordat per unanimitat iniciar el curs amb una protesta per la situació del col·legi públic Bracal, enclavat des de fa cinc anys en aules prefabricades, «sense condicions», i davant la falta de resposta per part de la Generalitat.

Aquest òrgan ha decidit «contemplar la possibilitat que totes les AMPA de la població conviden a pares i mares de la localitat a no portar els seus fills els tres primers dies de classe del proper curs escolar. Aquesta mesura, primera prevista per al curs 2013-2014, es complementarà amb altres al llarg del curs, en tant no rebem una resposta seriosa de l’Administració», indica en un comunicat.

La situació es produeix després que la Conselleria d’Educació no haja contestat l’escrit remés el passat 25 d’octubre, en què es denunciava la manca de condicions de les aules prefabricades. El Consell Escolar subratlla que la mesura es pren «davant la falta de resposta per part de l’administració a cap de les actuacions dutes a terme al respecte, cansats que no ens facen cas i davant la impotència que la situació ens produeix».

Cal recordar que el col·legi públic El Bracal va haver de ser tancat després de detectar aluminosi, sent demolit poc després, els alumnes van passar a uns barracons en els quals ja porten cinc anys.