El mes de març estarà marcat a Muro per les IX Jornades per a la SoStenibilitat 2013. ‘Llum de lluna’ es el nom de unes jornades que intenten promoure la consciència mediambiental i que començaran el proper divendres 1 de març a les 20 hores amb la inauguració en l’Antesala Pintor Jove del Centre Cultural de la Vila.

La regidora de Medi Ambient i Serveis Municipal, Maria José Collado, presentarà les jornades i inaugurarà l’exposició Fauna Salvatge a la llum de la lluna que estarà oberta al públic fins el 15 de març i que rebrà la visita dels centres educatius de la localitat. Durant el mateix acte també es podrà gaudir de la conferencia de Pep Cantó, ‘Aus de Ribera, vol més vol, revol’, i d’una degustació de coquetes fregides i coquetes de dacsa acompanyades d’unes cerveses ecològiques.

El dimarts 5 de març serà el torn de Miquel Ruiz i el seus cursos de cuina que tant d’èxit han tingut els darrers anys, mentre que el dissabte dia 9 hi haurà un anellatge d’aus que començarà a les 8 del matí des de la Casa de Ferro. Un dia després es realitzarà la Volta a les Pedanies amb parada per esmorzar a Turballos.

Les jornades també comptaran amb un curs de poda d’oliveres el 11, 12 i 13 de març i finalitzaran el diumenge 24 de març amb la VI Pujada a la Penya el Frare.

Per tal d’inscriure’s en els cursos, cal posar-se en contacte amb l’Oficina de Medi Ambient per correu electrònic, [email protected], o telefonant al 673 655 012