L’alcalde de Muro, Rafael Climent ha explicat en roda de premsa que el Departament d’Intervenció va detectar la setmana passada que 21.085,03 euros que havien d’aparèixer com seient han estat transferits a un compte particular

L’alcalde de Muro, Rafael Climent ha explicat huí en roda de premsa, que l’Ajuntament de Muro ha posat en coneixement dela Fiscalia dels Jutjats d’Alcoi una presumpta irregularitat en la comptabilitat municipal detectada la setmana passada pel Departament d’Intervenció. Pel que sembla havien d’aparèixer assentats 21.085,03 euros i van ser transferits a un compte particular sense justificació. El funcionari responsable del Departament de Tresoreria ha estat apartat de manera cautelar del seu lloc de treball fins que es depuren les responsabilitats. La comunicació del cessament del funcionari es va produir divendres passat.

L’alcalde nacionalista Rafa Climent ha apuntat que, de manera cautelar, “s’ha apartat al funcionari responsable de Tresoreria fins que siguen resoltes aquestes qüestions i depurades les responsabilitats pertinents”. Així mateix ha volgut deixar patent que la presumpció d’innocència ha d’imperar fins que es llance la llum necessària sobre el cas.

La corporació municipal, representada per Bloc – Compromís per Muro, PSPV-PSOE i PP, ha estat present en la roda de premsa per a escenificar la unió de tots els grups entorn d’aquesta qüestió. “Som un Govern transparent de gestió honrada, i tots els grups han sigut informats convenientment abans de fer públic aquest tema tan delicat”, apuntava l’alcalde Climent. “De moment la informació que podem donar és poca, volem ser prudents i esperar a la recerca oficial”, ha afirmat Rafa Climent.

L’alcalde murer ha manifestat que els diners han estat tornats a l’Ajuntament sense conèixer la procedència del mateix.