Muro es prepara a hores d’ara per celebrar altra edició del seu famós Carnestoltes, el més multitudinari de les nostres comarques. Quan acaba de passar precisament la Fireta de Sant Antoni, la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Pedanies ja prepara altre gran esdeveniment, convocant així la VIIIa edició del Concurs de Carnestoltes.

La gran festa de les disfresses arribarà al poble de Muro el proper 9 de febrer, començant des de l’avinguda d’Alcoi-carrer de la Bola a les 19 hores per acabar a la plaça del Matzem.

Pel que respecta al concurs, estan convocats tots els participants a la desfilada, però hauran de realitzar una inscripció prèvia  i lliurar-la a l’Oficina de Turisme o al mateix Registre de l’Ajuntament.

Com tots els anys anteriors es repartiran una sèrie de premis en metàl·lic pels grups més originals. Concretament hi haurà un primer premi de 350 euros, un segon de 200 euros i dos accèssits de 125 euros cadascun. El jurat estarà constituït per membres de la Comissió de Promoció Econòmica i Turisme, a més a més de membres de la Comissió de Cultura i Tradicions i assessors artístics.

Tots aquells que vulguen participar en el passacarrer del Carnestoltes amb carrosses o altres elements hauran de comunicar-ho també en l’Oficina de Turisme, i aquestos deuran d’estar degudament assegurats tant de danys a tercers com de responsabilitat civil.

La sol.licitud haurà de presentar-se abans de l’1 de febrer, per tal que hi haja una millor organització.