La construcció del col·legi “El Bracal” planificada per al 2017.

Els murers i mureres estem d’enhorabona. Mentre hui presenciàvem un altre episodi lamentable del passat de la política valenciana, el nostre conseller d’educació ,Vicent Marzà, presentava al Palau de la Generalitat un pla transparent amb l’objectiu d’acabar amb els barracons i construir els nous centres educatius necessaris per tornar la dignitat a la nostra educació. El pla presentat es compromet a edificar 124 centres nous i les adequacions necessàries en 116 centres més.
Així la construcció del nostre col·legi públic “EL BRACAL” està prevista per al PRIMER SEMESTRE de 2017.
Ací podeu consultar la llista dels col·legis: www.ceice.gva.es/va/mapa-de-infraestructuras-escolares

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *