L’Ajuntament de Muro va acollir ara fa uns dies l’acte de constitució de la Mancomunitat Font de la Pedra després de les eleccions del passat mes de maig. Recordem que aquest organisme l’integren els municipis de Muro, l’Alqueria d’Asnar i Cocentaina, amb l’objectiu de controlar els abocaments en les xarxes municipals de clavegueram, així com el sanejament, depuració i reutilització de les aigües residuals.

En aquest primer acte, i per unanimitat, es va acordar designar a Eli Pérez (regidor de Medi Ambient de Muro) com a nou president de la Mancomunitat Font de la Pedra. A més es va decidir que el plenari estaria compost per Mireia Estepa i Mariona Carbonell de Cocentaina, Jaume Pascual i Juan Prats de l’Alqueria i Francesc Valls i Eli Pérez de Muro com a titulars i suplents.

Eli Pérez, ja com a nou president, avançava que “continuarem treballant per a minimitzar els abocaments a les aigües, sent un honor per a mi poder encapçalar aquesta Mancomunitat”.

A més d’elegir les persones que integraran el plenari es va aprovar que la Junta de Govern estaria composta pel mateix Elicerio Pérez com a president i per Mireia Estepa i Jaume Pascual com a Alcaldes de Cocentaina i Alqueria respectivament. Finalment també es varen establir les periodicitats de la Junta de Govern i del plenari, els quals es celebraran l’últim dilluns de cada quadrimestre a les 8.30 hores i a les 9 hores respectivament.