Enguany es farà la segona edició de la Cursa Solidària Dia de la Dona. Aquesta activitat benèfica que es portarà a terme el dissabte 7 de març compleix el segon any amb el repte de superar la gran acollida de participació i implicació ciutadana que va tindre la primera edició. Si l’any passat van participar més de 750 dones corrent per una causa solidària, enguany s’espera superar eixa quantitat. En aquest cas, els diners recaptats aniran íntegrament a l’associació AFA Muro, que fa una encomiable labor cada dia amb els malalts d’Alzheimer. Per a fer possible aquesta activitat es compta amb la inestimable col·laboració de l’associació “Les Llebres de Muro”.

Per a inscriure’s i participar en la cursa s’han de pagar 5 €, també es podran fer aportacions des de la Fila 0 en el número de compte ES14 0081 1114 6900 0102 7110, d’aquesta manera es dóna l’opció que tota aquella gent que estiga interessada a col·laborar ho puga fer al marge que participe en la cursa.

Des de la Regidora de la Dona, s’anima a la participació i implicació de la ciutadania: “és molt important la participació de les dones en aquesta activitat solidària i lúdica que a més a més pretén conscienciar sobre la labor que desenvolupen els col·lectius locals de forma desinteressada, dia rere dia, i que donen suport a les persones que més ho necessiten”, i també recordar que “es pot col·laborar també fent aportacions voluntàries que revertiran en l’associació AFA de Muro que treballa amb els malalts d’Alzheimer”.