Muro endreça els accesos del CEIP Montcabrer

L’ajuntament de Muro, a través de la Regidoria de Policia, Trànsit i Seguretat Ciutadana, ha endreçat els accessos del CEIP Montcabrer. Aquests treballs d’adequació es feien necessaris degut al trànsit de vehicles i vianants a les hores d’entrada i eixida del col·legi.

Els treballs d’adequació i pintura vial portats a terme han estat sufragats a càrrec de la partida de “Contracte de Senyalització Viària” de 10.000 euros. Amb aquest pressupost destinat per aquest 2015 es repassaran altres senyalitzacions de la vila, a banda de la que s’ha realitzat al centre escolar al llarg de les vacances de Nadal d’enguany.

Així, als accessos del col·legi, al Camí de l’Hort de Sandingo es va delimitar la vorera per als vianants respecte del camí per on circulen els vehicles mitjançant la pintura vial.

Segons va explicar la regidora de Policia, Trànsit i Seguretat Ciutadana, Marina Cerdá Aresté, aquesta era una demanda del Consell Escolar del CEIP Montcabrer i “aquest any ha pogut ser una realitat. Som conscients del perill que suposava no haver una senyalització adequada. Ara els alumnes del centre poden anar a l’escola amb total seguretat” va dir.

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *