Rafa Climent, ha presentat aquest mati la seua candidatura a primàries per Compromís. Un del punts forts de la seva candidatura és l’amplia experiència com a gestor de l’alcaldia de Muro. “És el moment de que es produïsca eixe canvi necessari, que guanyen les persones i finalitzen les desigualtats per polítiques que no són adequades” ha assegurat Rafa.

Climent afirma que la política està “molt lluny dels pobles” motiu pel qual vols fer una política basada en la proximitat. A més, afirma que es necessària una “regeneració política però basada en l’honestedat i l’ètica a l’hora de gestionar”.

Rafa Climent també ha remarcat que “la gent ha de ser conscient de que si sóc escollit els canvis no arribaran al dia següent, abans s’hauran de planificar i estudiar i buscar el millor per a tots, millorant col·lectius com l’educació, sanitat, ocupació…”.

El proces per a presentar candidatures finalitza el pròxim 12 de desembre, i el 31 de gener es quan es realitzaran les eleccions a primàries. Els altres candidats de Compromís son Josep Nadal i Mireia Mollà.

“Aspire a treballar en un futur en les Corts Valencianes apostant pels valors socials” ha dit Rafa Climent per a qui aquesta candidatura suposa recuperar l’ il·lusió desprès de 16 anys com alcalde de Muro. També afirma que si no guanya com a diputat no es presentarà com alcalde novament. “En Compromís hi ha gent molt preparada i sempre he contat amb un molt bon grup de treball, un equip, on hem buscat el millor per al poble” ha afegit remarcant que la seva etapa en l’alcaldia ha finalitzat i que continuarà en la seva vida tant si és diputat com si no.