La Unió Musical de Muro enceta el pròxim diumenge 30 de novembre el programa d’actes en honor a Santa Cecilia.

La Banda Jove ha preparat un concert especial que tindrà lloc a les 12 hores al Centre Cultural Polivalent, baix la direccio de Juan Gadea. Anteriorment (11.30 hores) hi haurà un cercavila desde la seu de la Unió Musical, fins el Centre Cultural.

Els actes continuaran el divendres 5 de desembre a les 20 hores i a la Sala d’Assajos de la Unió Musical de Muro, coincidint amb la deliberació del V PREMI INTERNACIONAL DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA PER A BANDA VILA DE MURO 2015 i amb els actes d’homenatge que estan realitzant a Muro en memòria del mestre Francisco Esteve Pastor, els mateixos compositors que formen part del jurat dels premis de composició, realitzaran una Taula Rodona al voltant de la música del mestre murer. En ella, els compositors convidats  Josep Vicent Egea Insa, Oscar Navarro González i Jan de Haan, i l’assessor dels premis, el nostre mestre murer José Rafael Pascual-Vilaplana, analitzarà cadascun d’ells una de les creacions musicals per a música festera del mestre Esteve i ens analitzaran les mateixes, la idiosincràsia de la seua obra i la influència de la música del mestre Esteve en les festes de Moros i Cristians de les nostres comarques.

El punt final als actes en honor a Santa Cecilia tindran lloc el diumenge 7 de desembre. Ales 8 hores tindrà lloc la tradicional “despertada”, seguida d’un cercavila a les 11.30 hores, i el concert a las 12 hores al Centre Cultural Polivalent.

Les entrades per al concert tenen un preu de 2 euros; venta anticipada en la Oficina de Turisme (Plaça Matzem), i en taquilla del Centre Cultural el dia del concert.