Compromís inicia el procés per substituir Rafa Climent com alcaldable

Compromís de Muro ha anunciat que farà primàries obertes en una nota de premsa en la que s’explica que “qualsevol persona que compartisca les nostres idees, sense necessitat de ser militant, té dret a triar els candidats-es que millor els representen”.

Amb aquesta mostra de democràcia real de base “s’uneix el participar en l’elaboració del programa, “per això volem saber les necessitats, les preocupacions i les prioritats de la gent. Donar veu i opció a participar a la ciutadania en l’elaboració d’un programa electoral obert”.

La forma de col·laborar, junt a prendre part en assemblees obertes, es pot emplenar l’enquesta que es troba a la web de muro.compromis.net que estarà durant tot el mes de novembre, on es podrà valorar la tasca de Compromís al govern de Muro als darrers any i fer propostes de futur.

En desembre es farà una nova assemblea oberta on s’informarà d’aquest enquestes, s’analitzaran i debatran les propostes rebudes més valorades, per decidir si són assumides per Compromís i incorporades al programa electoral.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *