Muro no celebrarà els Premis a l’Esport

El passat dimarts, es va reunir la Junta Esportiva Municipal i va acordar per unanimitat no dur a terme els X Premis a l’Esport per falta de candidatures.

Enguany és el segon any que no s’entregaran els Premis a l’Esport però es deixa una porta oberta per a poder fer possible aquest acte l’any que ve.

En la mateixa reunió, es va acordar continuar donant les beques academicoesportives, i es va proposar fer un xicotet reconeixement a 4 esportistes murers pels seus èxits esportius.

Els esportistes proposats són: Aida Martinez, que per culpa de les lesions l’han apartada definitivament de les pistes de tennis; Jesús Fuentes, campió d’Espanya de trial en la modalitat de TR4; Lia Ballester, la gimnasta va quedar 3a d’Espanya en la modalitat de paral·leles en el 2013 i que enguany ha quedat 7a en la modalitat d’exercicis de terra; i, per últim, a Saúl Ais, que ha aconseguit com a àrbitre de futbol l’ascens a Segona Divisió B i fa unes setmanes ha debutat en la 1a Divisió de futbol.

Des de la Regidoria d’Esports vos convidem a tots els esportistes i amants de l’esport a gaudir d’aquest acte tan important per a la nostra base, i que tindrà lloc el proper 14 de novembre al saló d’actes de la Casa de Ferro.

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *