La Unió Musical de Muro conjuntament amb l’Ajuntament, li retren un merescut homenatge a la il·lustre figura del mestre i compositor murer Francisco Esteve Pastor.

Com ja es va anunciar, s’han preparat doncs, una sèrie d’activitats que comencen amb la celebració dels 25 anys de la desaparició (2014) i acabaran amb la celebració dels 100 anys del naixement (2015).

Dins de les activitats programades en commemoració del 25é aniversari de la desaparició del músic Paco Esteve, el proper dia 8 d’octubre José Rafael Pascual-Vilaplana i Elia Gozàlbez Esteve ens parlaran sobre la figura de l’insigne compositor murer, tant des de la vessant musical com des de la personal, a la conferència que tindrà lloc el dia 8 d’octubre.

Una oportunitat per apropar-se i endinsar-se en la vida i obra de l’ artista murer que tan bona música ha donat al panorama musical nacional i més concretament al gènere dels moros i cristians. Compositr de peces com “La Penya el Frare”, “ A mi Muro”, “Brisas de Mariosa”, “Juanjo”, “Homenaje”, “Entre moros va la cosa”, Ben-Amen” i un llarg etcétera.