Muro celebrarà la X edició de Fira Comercial del Sector Agroalimentari i Gastronòmic els pròxims dies 3, 4 i 5 d’octubre de 2014.

La Fira, com en les edicions passades, es concentra a la plaça del Matzem.

Com a novetat per a aquesta edició, l’esdeveniment començarà la vesprada del divendres 3/10/14 i la inauguració serà a les 19.30 h. El grup de dolçainers i tabaleters La Xafigà amenitzarà l’acte.

Per a l’edició d’aquest any comptem amb la participació de 20 productors artesans de les nostres comarques i del País Valencià com ara (cellers, panaderies, formatgeries, restaurants, olis, carnisseries, cerveses artesanes, pericana ….) i la col·laboració especial de l’associació Muro, Comerç i Serveis. Els restauradors associats oferiran els seus productes més rellevants elaborats majoritàriament amb productes de la nostra terra.

Per aquesta edició els visitants tindran 10 degustacions a un preu de 5€.

L’horari d’obertura serà el següent:

Divendres: de 19.00 a 24.00 h

Dissabte: d’11.00 h a 15.00 h i de 18.00 h a 24.00 h

Diumenge d’11.30 h (fins al capvespre)

La Fira comptarà amb diverses actuacions, com ara la dels grups de rock Tarannà i Burumballa el dissabte a la nit al voltant de les 22.30 a la plaça del Matzem.

Detallem a continuació tots els expositors d’aquesta X edició: Olives Jordà, Herbes de Mariola, Seta’s Pocket gourmet, Coop. Vinícola de Quatretonda, Coop V, Gurgu, La Saforenca, Copagourmet, Catering Ângela, La Vaqueria del Camp d’Elx, Pastabona, Distribuciones J. Gadea, Spigha cervesa artesana, Frutas Colomina, La Pericana, Oli Aromàtic, Mel Silverio, La Coqueria i restaurants associats a Muro, Comerç i Serveis.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme fen extensiva aquesta invitació a tots veïns i totes les persones que vulguen visitar-nos durant aquesta Fira per a així poder degustar tots els productes exposats i gaudir de les actuacions assenyalades anteriorment.