Acampada reivindicativa pel CEIP ‘El Bracal’

La Plataforma Bracal Ja ha organitzat una acampada els dies 26 i 27 a Muro per reivindicar la construcció del col·legi del Bracal i per recordar les institucions pertinents que fa ja 7 anys que haurien d’haver construït aquesta infraestructura bàsica per a la població murera.

Seran dues jornades de convivència i tallers amb una idea principal: demanar Justicia i un col·legi promés el 2006 i que ni ha començat. Els alumnes encara estudien en barracons.

A les 19 de la vesprada del 26 de setembre, divendres, es donarà per inaugurada l’acampada que contarà en primer lloc, amb un taller per aprendre a muntar tendes de campanya. Després del sopar i d’una actuació musical, es donarà per tancat el dia per anar a dormir. Dissabte estan previstes activitats com ara la Despertà, la ‘Xocolatà’ i per suposat una taula redona per reflexionar sobre la situació de l’escola. Per acabar l’experiència, es llegirà un manifest.

Membres de la Plataforma Bracal Ja, han lamentat a que “no hi haja moviment des de la Generalitat. La nostra idea és fer saber Conselleria que estem ací i que fa falta un col·legi nou. Passarem la nit junts, muntarem un escenari i farem activitats”.

Sense notícies

No tenen cap noticia per part de la Generalitat al respecte. “Fa 7 anys que van redactar el projecte, el van registrar a l’Ajuntament i aquest va donar la llicència d’obra”. Però el cert és que la falta de pressupost ha impedit que es traga a concurs i s’adjudique. Els alumnes del Bracal continuaran un any més fent classes a barracons.

Arxivat en: Cultura i Educació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *