El passat divendres, 29 d’agost, l’eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, visitava el Comtat per reunir-se amb col·lectius i entitats de la comarca per tal d’abordar les diferents problemàtiques que cal tractar des de l’Europarlament.

Així, l’eurodiputat visitava pobles com ara Agres, Cocentaina, Benilloba, Millena o Muro.

El CEIP El Bracal porta 6 anys en barracons i hauria d’haver estat construït amb els diners que el Banc Europeu d’Inversions va destinar a tal efecte per tot arreu del País Valencià.

“Clarament, aquesta finalitat no s’ha acomplit i els diners han estat desviats cap a altres qüestions, sospitem que per augmentar el deute il·legítim de la Generalitat amb les Fórmules 1 i els altres saraus”, manifestava l’eurodiputat Jordi Sebastià.

La Unió Europea té oberta una investigació per falsificació de comptes a la Generalitat Valenciana. En cas de condemna, ens podem posar una multa de més de 2.000 milions d’€. Eixos diners els haurien de pagar els qui han saquejat perquè no tinguem escoles dignes, sinó barracons.

“Eixe serà el nostre objectiu des de Compromís al Parlament Europeu, saber que s’ha fet dels diners, quí són els responsables i que s’actue per aconseguir que el més prompte possible, els xiquets i xiquetes de Muro puguen tindre un col·legi en condicions”, va afirmar Jordi Sebastià.