La Comunitat Educativa del Col·legi ‘El Bracal’ de Muro tornarà a iniciar el curs escolar el proper 3 de setembre amb una asseguda en senyal de protesta per no haver-se iniciat encara les obres de construcció del nou centre educatiu.

Segons l’alcalde, Rafa Climent, que ha explicat que igual que es va fer l’any passat ‘el curs començarà al Bracal amb una asseguda davant els barracons que serveixen d’aules per als alumnes des de l’any 2007’ . Climent ha tornat a demanar a la Conselleria d’Educació “una solució definitiva al problema ‘i insta que s’iniciïn d’una vegada per totes les obres del nou col·legi. Tanmateix és pessimista en aquest sentit i creu que la fi de les classes prefabricades trigarà encara a arribar més enllà fins i tot que de l’any 2015.

Recordar que els alumnes del Bracal segueixen en aules prefabricades des de l’any 2007 quan l’edifici que albergava el Centre Educatiu va haver de ser desallotjat en detectar que patia aluminosi. Des de llavors s’han dut a terme nombroses accions de protesta i reivindicació per aconseguir un nou Col·legi i Conselleria encara s’està a l’espera que arribi una solució i s’inicien les oportunes obres.