Ja està tot a punt per a celebrar una any més les Danses de Muro a la Plaça del Palau. Enguany l’activitat començarà el dimarts 17 de juny amb les Dansetes al carrer, i el dia gran com és habitual tindrà lloc el dissabte amb les Danses al Palau de la Senyoria.

Com a novetat enguany tindrem partides de pilota valenciana, en concret els dies 17 de juny al carrer Salvador Dalí, i el 20 i 21 de juny al carrer Papa Juan XXIII.

La programació per aquest any es la següent:

DANSETES AL CARRER

Dimarts 17 de juny: C/ Mestre Esteve Solbes (20.30h)

Dimecres 18 de juny: Pedania de Turballos (20.30h)

Dijous 19 de juny: C/ Bariton Jordà (20.30h)

Divendres 20 de juny: Plaça del Palau (21h)

A les 24h hi haurà albaes o cançons de ronda a càrrec de La Xafigà i Baladre.

DANSES DE PALACIO

Dissabte 21 de juny: Plaça del Palau

A les 19.30 hores i des de l’Estació, s’eixirà en cercavila cap al Palau de la Senyoria, amb l’itinerari següent: Estació, Central, Av. d’Alcoi, Sants de la Pedra, Placeta Molina, St. Blai, Plaça de l’Església, C. Major, Plaça de la Vila, C. Àngel, Plaça del Palau i la Gàbia.

Aproximadament a les 20.30 hores i des del Santíssim començarà la treta de les balladores i la dansà tradicional del carrer i plaça del Palau de la Senyoria de Muro.

Seguidament i en finalitzar la dansà, hi haurà soparet de pa i porta a la plaça del Palau per a tots els que vulguen i l’Ajuntament posarà un xicotet aperitiu i els refrescos.

Després, a les 23 hores aproximadament, festeta per a tots amb l’Aplec de Rondalles, en el que participaran:

Rondalla l’Aixama de Relleu

Rondalla la Teixera d’Agres

Rondalla Baladre de Muro