El portaveu de Compromís per Muro, Vicent Català, ha afirmat huí que “animem als murers i mureres a participar del procés de primàries obertes posat en marxa per Compromís per escollir tant a la cap de llista com a tota la candidatura per a les eleccions europees del 25 de maig”.

Català ha explicat que “en aquest procés poden participar tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que hagen declarat la seua voluntat de compartir el valors de Compromís i l’aportació per participar de les primàries serà voluntària , ja que volem que aquest procediment siga realment accessible a tota la ciutadania”.

El portaveu ha assenyalat que “les persones que estiguen interessades en participar s’han d’apuntar al cens a través de la pàgina web primaries.compromis.net , un espai on poden conèixer també tot el reglament de primàries, el calendari i accedir a la documentació necessària“.

“La votació es durà a terme el 21 de març a les seus habilitades , però es podrà votar per correu des del 14 de març i per internet des del dia 17”, ha detallat Vicent Català.

El portaveu de Compromís per Muro ha explicat que “aquest procés de primàries demostra la voluntat de Compromís de fer d’aquesta una democràcia més real , on es tinga en compte l’opinió de la ciutadana i es posen en marxa tots els processos de participació possibles ” i , en aquest sentit , ha animat als murers i mureres “a participar d’aquest procés democràtic”.