El portaveu local de Compromís, Vicent Català, ha anunciat l’èxit de l’assemblea constituent de Compromís a Muro. A l’acte van assistir unes 30 persones, militants, simpatitzants i adherits del BLOC i de Compromís.

L’assemblea va votar per unanimitat les persones que representaran Compromís en l’àmbit local, encapçalades per Vicent Català, com a portaveu local.

Vicent Català va assenyalar que l’objectiu bàsic de Compromís no és altre que liderar l’espai progressista de la nostre poble; i va aprofundir en les línies estratègiques d’aquest projecte: estar al costat dels ciutadans, salvar les persones i no els bancs i trencar el sistema bipartidista  —que ens ha dut a la situació actual i que no fa més que afavorir els poderosos. Des de l’experiència i la gestió seguir treballant amb més força, motivació i ganes per els murers i mureres.

Compromís es presenta com una proposta que s’acosta a la realitat, i per això són tres els eixos que articulen la iniciativa política d’aquest projecte: l’espai, la persona i la societat, guiats sempre pels principis de solidaritat, igualtat en la pluralitat, sostenibilitat i foment de la participació democràtica.

Els assistents van aprofitat la reunió per fer un repàs de temes de l’actualitat de l’Ajuntament murer.

Finalment l’assemblea va insistir en el fet que Compromís és una plataforma política que fa una crida a les persones que estan cansades i fartes de manera tradicional de fer i d’entendre la política, dels partits de sempre. En definitiva, Compromís pretén aglutinar gent compromesa, disposta a ser protagonista real de la presa de decisions, que vulga fer més Muro i més comarca, i canviar la manera tradicional de fer política des d’una democràcia real i participativa.