Sergi Silvestre, Secretari Local del BLOC JOVE a Muro: “Hem d’apostar pel comerç local  i  les  xicotetes  i  mitjanes empreses de Muro per  tal de fer front a la crisi econòmica al nostre poble i evitar així més tancaments”.

Com en anys anterior,  els joves valencianistes de Muro hem volgut convidar als joves murers i mureres a realitzar les seues compres nadalenques al nostre poble, per tal de fer front a la crisi econòmica.

Som conscients  de  la  difícil  situació  que  estan  patint  els  comerciants  murers.  Cada vegada són més els comerços tradicionals que es veuen obligats a tancar perquè no són capaços de traure l’empresa endavant. El cartell “liquidació per tancament” no volem que siga un constant al nostre poble i davant eixa situació no anem a quedar-nos de braços creuats. Hem d’apostar pel comerç local i les xicotetes i mitjanes empreses de Muro per tal de fer front a la crisi econòmica a la nostra ciutat i evitar així tancaments.

Les raons per les quals convidem als joves a recolzar el comerç local són diverses:

– Són els nostres veïns i veïnes. Gent del poble i del barri.

-Generen llocs de treball estables i de qualitat front a la precarietat laboral a les grans superfícies.

– Estan prop de casa. Podem anar-hi caminant sense cues o embussos de trànsit, i a més no contaminem el medi ambient en no utilitzar el cotxe.

– Al xicotet comerç local trobem un tracte humà i personalitzat.

– Els beneficis dels comerços locals es reinverteixen en Muro, generen riquesa.

– El xicotet i mitjà comerç local és el primer que col·labora amb les associacions i festes dels nostres barris.

-Els  carrers  plens  de  comerços  i  gent  donen  alegria  i  ambient  al  poble  i  eviten  la degradació urbana i social.

-Consumint en els comerços locals ajudem a evitar que tanquen i  reduïm el  nombre d’aturats.

Per tot açò, i  molt més, és pel  que des del BLOC JOVE de Muro apostem pel comerç local del nostre poble.

Aquesta campanya va acompanyada d’un seguit de mini-vídeos relacionats amb el nadal, la il·lusió, l’esperança,…desitjant a tots els murers i mureres molt bones festes de Nadal.